Καλοκαιρινές δράσεις της ΔΚΒ Καρπενησίου έτους 2019

Δελτίο Τύπου

Ξεκινούν και τη φετινή χρονιά οι καλοκαιρινές δράσεις της Βιβλιοθήκης μας. Από τις 20 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου η Βιβλιοθήκη θα προσφέρει μια ποικιλία δημιουργικών εργαστηρίων σε παιδιά ηλικίας 4 έως 14 ετών.
Μέσα στη Βιβλιοθήκη, που αποτελεί τον ιδανικό χώρο για έρευνα και παρατήρηση, τα παιδιά θα αφήσουν τη φαντασία τους να τα ταξιδέψει σε άλλους χώρους και με μια σειρά δραστηριοτήτων θα αξιοποιήσουν όλες τις δημιουργικές τους δυνάμεις.
Οι καλοκαιρινές δράσεις, με τη χαρά της δημιουργίας και της κοινωνικοποίησης που θα τους προσφέρουν , θα τους φέρουν σε επαφή και με μια σειρά βιβλίων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τα δουν και από άλλη οπτική και συνακόλουθα να τα αγαπήσουν.
Η διοργάνωση υλοποιείται χάρη στη συμμετοχή εθελοντών στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια.
Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεών μας ανά ημέρα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://vivl-karpen.eyr.sch.gr/ και στο facebook: https://www.facebook.com/vivlkarpen
Αν είσαι από 4 έως 15 ετών, δήλωσε συμμετοχή και γίνε μέρος της παρέας μας. Η συμμετοχή δηλώνεται τηλεφωνικά στο : 2237080269 ή στο mail που είναι : mail@vivl-karpen.eyr.sch.gr