Τα μέλη της λέσχης ανάγνωσης της βιβλιοθήκης συζητούν για βιβλία.

Η Λέσχη Ανάγνωσης της βιβλιοθήκης μας θα λειτουργήσει για πέμπτη συνεχή χρονιά και εφέτος. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της τα προηγούμενα χρόνια οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με διάφορα λογοτεχνικά είδη. Μυθιστορήματα, αστυνομική λογοτεχνία, φιλοσοφία, αλλά και επιλογή βιβλίων με βάση το θέμα τους (η ταυτότητα). Επίσης στα πλαίσια των παραπάνω ενδιαφερόντων τους επέλεξαν συγγραφείς τους οποίους προσκάλεσαν και είχαν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν από κοντά, θέτοντάς τους ερωτήματα που τους απασχολούσαν, όχι μόνο αυτοί, αλλά και το κοινό της πόλης μας.

Ακόμη διοργάνωσε αφιερώματα σε συγκεκριμένους λογοτέχνες και ιστορικά γεγονότα (Ροϊδης, Παπαντωνίου, άλωση της Πόλης ) στα οποία και το κοινό της πόλης ανταποκρίθηκε θετικά και απόλαυσε στιγμές ιδιαίτερα ευχάριστες. Στιγμές που δίνουν αισιοδοξία στους συμμετέχοντες να συνεχίσουν να διαβάζουν βιβλία και να τα μοιράζονται με τους άλλους.

Την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, και ώρα 19.00 θα συναντηθούν τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης  στo «Βάλσαμο» για να προγραμματίσουν τις αναγνώσεις βιβλίων για την τρέχουσα περίοδο.