Η γιορτή λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2017

Για έκτη συνεχή χρονιά η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καρπενησίου πραγματοποίησε την Καλοκαιρινή Εκστρατεία της.  H φετινή είχε τον τίτλο : « Από σημείο σε σημείο». Στη διάρκειά της ,από τις 16 Ιουνίου ως τις 19 Ιουλίου, οι μικροί  φίλοι μέσα από διάφορα εργαστήρια (ζωγραφικής, κατασκευών κτλ) έμαθαν, ψυχαγωγήθηκαν και κοινωνικοποιήθηκαν με τη βοήθεια των εθελοντών. Η συμβολή της  Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και του Ιδρύματος Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος»  ήταν και φέτος καθοριστική.
Όλα αυτά που δημιούργησαν οι μικροί μας εξερευνητές μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των εμψυχωτών μας στη διάρκεια της καλοκαιρινής εκστρατείας τα επισκέφτηκαν μικροί και μεγάλοι στην έκθεση που στήθηκε στο χώρο της βιβλιοθήκης.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας. Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά τους εθελοντές μας για την ανεκτίμητη βοήθειά τους στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση των δράσεων!!!
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά η νέα σχολική χρονιά να είναι το ίδιο γόνιμη και δημιουργική, όπως και όλη η ζωή τους.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τα προγράμματα και τις δράσεις μας κατά τη χειμερινή περίοδο και για το καλοκαίρι 2018.

Αν θέλετε να δείτε φωτογραφίες της πατείστε εδώ.